22 feb. 2011

Dagens (mat)rapport

Det blir väldigt mycket skrivande om mat, men jag kan inte låta bli att rapportera om den fantastiska fiskmiddagen vi åt igår! Olle hade som tidigare nämnt fångat abborre, och han kokade ihop en fond av renset. Fonden använde vi till att göra en egen variant av en av rätterna i Sveriges Mästerkock: Gratinerad slätvar (abborre) med duchessepotatis!


Lånad bild från recept.nu/TV4




Ganska lik va! ;)
Utseendet är ju inte det viktiga! Smaken var kalas -kul med hemgjord fond!

Denna vecka är en vecka sådär inom parentes.. Barn och ungdomar i Örebro kommun har sportlov, vilket gör att många lärare tar ledigt för att kunna takboxrejsa till fjällen med ungarna. Vilket i sin tur reducerar många av veckans lektioner för en musikhögskolestudent. Man skulle nästan kunna säga att också vi har sportlov...
  Hur som helst så lämnar det ju en hel del tid att göra sånt som ofta prioriteras bort, vilket är skönt!

Så nu kör vi ett parti kurslitteratur. Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar