3 aug. 2011

Vackra minnen

Nu har jag och Olle kommit hem till Örebro, packat upp (nåt ditåt..) och gjort oss lite hemmastadda igen. Det känns verkligen speciellt att komma tillbaka efter så lång tid som vi varit borta, och det tar lite tid att vänja sig vid att vara tillbaka. Det kändes minst sagt vemodigt att åka från Orsa, och Olles familj.

Men vilken härlig sommar jag haft, med härliga upplevelser och händelser, den ena bättre än den andra. Naturupplevelser, inte minst. Förutom expeditionen i Orsa finnmark som jag tidigare nämnde, åkte jag, Olle och Bengt till Helvetesfallet här om dagen; ett helt overkligt vattenfall med en jätteintressant historia bakom sig. Olle och jag passade också på att åka och hälsa på ett par i Ore en dag. Så vackert som de bor önskar man ju att man en dag själv kan ha det.

Snacka om att man fyllt på energiförrådet. Nu hoppas jag på fortsatta varma, soliga dagar under resten av sommaren (för den är ju faktiskt inte slut än), påhälsning i hemstaden och härligt umgänge.

Som avslutning kommer en liten bildbomb från besöket vid Helvetesfallet. God kväll! 

Far och son




Bengt berättade, att under vårflodens inträffande, dånar det så högt mellan klipporna, att det inte går att prata med varandra.  När vi var här var det minst sagt lugnare :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar