7 juni 2011

Hygget och kyrkan

Idag började kneget ute på hygget. Förutom lite nybörjar-ömhet så tycker jag det gick riktigt bra! Skulle inte vilja ha en annan arbetsplats (trots att det tydligen går björnar just där vi var idag). Det började riktigt fint med sol (och lite väl mycket värme kanske..), men senare övergick härligheten till regnskurar, och just innan det började åska hann vi bli klara med sista plantsättningen för dagen, och drog oss hem.

Väl hemma har det nu åskat ett bra tag, och temperaturen sjönk sex grader på nolltid. Nu är det minsann härlig luft ute.


En välbehövd lunch, och tack vare Olles kanonkök kunde vi äta varm mat. Lyx i skogen!
Detta fick vi syn på just när vi skulle börja sätta planten.. Men, ingen idé att gå och oroa sig för det. Vad gör man, det är ju deras hemmaplan :)


Igår firade jag och Ammi landets egna högtidsdag med en tur till Skattungbyn, där vi fick lyssna till en jättefin konsert i ortens kyrka (som för övrigt ligger helt fantastiskt till med en underbar utsikt. Kolla bilden!). Konsertprogrammet varvades med diktläsning och musikframträdanden, och helheten blev mycket stark och vacker. Temat var kärlek och längtan, vilket inte kunde undgå någon.


Olle Lindvall var en av musikerna på scen. Fantastisk gitarrist!
Nu kliar det i fingrarna igen; dags att spela lite.

Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar